Spider-Man staat en vecht in filmclip en poster

Spider-Man laat zich van zijn behulpzame kant zien in een nieuwe, vrijgegeven filmclip. De video geeft een korte impressie van The Amazing Spider-Man die deze maand in de bioscoop verschijnt.

De film is een reboot van de eerdere Spider-Man-trilogy van Sam Raimi. In The Amazing Spider-Man speelt Andrew Garfield de rol van Peter Parker, die na het vertrek van zijn ouders bij zijn oom (Martin Sheen) en tante (Sally Field) in huis woont. Peter Parker ontdekt, nadat hij is gebeten door een spin, dat hij bovennatuurlijke krachten bezit. Na zijn bijzondere transformatie vindt hij een aanwijzing dat meer vrijgeeft over de verdwijning van Parkers ouders. Zijn zoektocht komt uit bij Dr. Curt Connors, de oude werkpartner van Parker zijn vader.

De nieuwe Spider-Man-film wordt geregisseerd door Marc Webb (niet lachen) met onder meer Andrew Garfield, Emma Stone en Rhys Ifans in de hoofdrol.

Het blijft niet alleen bij een teaser, dit weekend is er ook een nieuwe poster vrijgegeven van de film. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man verschijnt op 28 juni in de bioscoop.