Ruud praat weer met Estelle en heeft eigen stulpje

Ruud en Estelle Gullit hebben weer normaal contact met elkaar. De afgelopen week bleef het bij verwijten over en weer tussen de 49-jarige ex-voetballer en de 33-jarige nicht van Johan Cruijf, die vorige week bekendmaakten te gaan scheiden. "Maar we zijn weer 'on speaking terms' en daar ben ik heel erg blij mee", zegt Ruud.

"Deze week is er een evenement op de school van een van de kids en we hebben zelfs afgesproken dat we daar samen naartoe gaan", vertelt hij maandag in De Telegraaf. "Dat is natuurlijk een prachtig signaal naar die twee toe; papa en mama kunnen best vrienden blijven."

Ruud heeft de echtelijke woning in Amsterdam-Zuid inmiddels verruild voor een stulpje bij het Olympisch Stadion. "Het is wel lekker voor de kinderen dat ik in de buurt blijf", vindt hij. "Ze kunnen gewoon van hun moeder naar hun vader wanneer ze willen en omgekeerd."

Ruud en Estelle zijn twaalf jaar getrouwd en hebben twee kinderen: dochter Joelle en zoon Maxim. De ex-voetballer had echter verschillende affaires, zegt Estelle, die nieuw geluk heeft gevonden bij kickbokser Badr Hari. "Ik hoop oprecht dat het haar goed zal gaan", zegt Ruud. "Ik vind het zelfs fijn dat ze nieuw geluk heeft gevonden. Echt."