Boca Juniors dicht bij finale Copa Libertadores

Boca Juniors staat met een been in de finale van de Copa Libertadores. De Argentijnse club uit Buenos Aires was met 2-0 te sterk voor Universidad de Chile. Boca Juniors heeft volgende week aan een gelijkspel genoeg om voor de tiende keer in de historie de eindstrijd van de Zuid-Amerikaanse Champions League te bereiken.

Santiago Silva zette de zesvoudige winnaar na een kwartier op voorsprong met een laag schot. Nadat de Chileense doelman Jhonny Herrera tien minuten na rust een poging van Walter Erviti niet onder controle kreeg, kon Juan Sanchez Mino eenvoudig voor de beslissing zorgen.

De andere halve eindstrijd gaat tussen de Braziliaanse aartsrivalen Corinthians en Santos. Corinthians won het eerste duel woensdag met 1-0.

Boca Juniors dicht bij finale Copa Libertadores (Foto: Novum)