Hasselhoff wil liever Knight Rider dan Baywatch

David Hasselhoff wil liever een Knight Rider-film maken dan eentje gebaseerd op zijn serie Baywatch. "Ik probeer al een tijd bij enkele filmstudio's Knight Rider van de grond te krijgen", zegt de acteur tegen Novum Nieuws.

"Ik heb absoluut oren naar een herlancering van Baywatch, zeker als Pamela Anderson zich weer in zo'n rood badpakje wil hijsen", gaat de 59-jarige hoofdrolspeler en bedenker van de serie verder. "Maar ik werk nu aan een Knight Rider-film, die heeft alle prioriteit."

The Hoff zou het liefst zien dat de zoon van Michael Knight de hoofdrol heeft. "Zo kan ik de fakkel aan hem overdragen", legt Hasselhoff uit. "Ik speel dan meer de rol van Devon, die vanuit die grote vrachtwagen alle missies coördineert."

Dat The Hoff niet te beroerd is om ook zijn bekendste rollen stevig op de hak te nemen is te zien in Piranha 3DD. In dit vervolg op het spetterende borstenspektakel Piranha 3D uit 2010 speelt hij een nietsontziende persiflage op zichzelf en zijn personage Mitch Buchannon uit de serie Baywatch. Piranha 3DD draait vanaf donderdag in de bioscoop.


Hasselhoff wil liever Knight Rider dan Baywatch (Foto: Novum)