Zweden wint nipt oefenduel van Servië

In Stockholm heeft Zweden nog een laatste beetje zelvertrouwen getankt door met 2-1 van Servië. Zlatan Ibrahimovic was de matchwinner.

De wedstrijd begon erg open met grote kansen voor beide ploegen. Zweden was het dat na 23 minuten de eerste treffer op het scorebord zette toen Ola Toivonen van dichtbij intikte, nadat de Servische keeper de corner van Rasmus Elm niet goed inschatte. Even later was het alweer gelijk. Andreas Isaksson had eerst nog een goede redding in huis, maar uit een corner was het Borussia Dortmund-speler Neven Subotic die het hoogst sprong en binnenkopte.

Hierna zakte de wedstrijd wat in. Zeven minuten na de rust stond de eindstand op het scorebord. Ola Toivonen werd neergehaald in het strafschopgebied en Zlatan Ibrahimovic schoot dankbaar de penalty binnen. Zweden hield daarna makkelijk stand en had zelfs kans op een hogere score, maar die bleef uit.