'Diablo III voor WiiU'

Volgens een lid van NeoGaf-forum heeft Blizzard nog twee titels in ontwikkeling die eind 2012 uit moeten komen, waaronder Diablo III voor Wii U. Het is een gerucht, dus een korrel zout is aan te bevelen.

Volgens zijn anonieme bron is is er minimaal één game voor de Wii U-console. Volgens hem gaat Blizzcon 2012 niet door omdat er zware embargo's liggen op de WiiU, dus niet alleen om de redenen die door Blizzard zijnopgegeven, namelijk al hun tijd en werk richten op StarCraft 2 en Diablo III. Dat Blizzard interesse heeft om Diablo III op console uit te brengen is geen geheim, maar welke consoles dat zouden zijn heeft het bedrijf nooit gemeld, misschien wederom door embargo's. Starcraft 2 zou de mogelijke tweede titel kunnen zijn, maar ook 'Project Titan', het in mysterie gehulde project van Blizzard, zou voor de console kunnen worden gemaakt. Volgens zijn bron is het een free2play game met microtransacties, dat prima mogelijk is met de digitale shop van Nintendo.

Geruchten, roddel en achterklap, we zullen dus moeten wachten tot Blizzard zelf iets gaat bevestigen of uitbrengen op consolegebied. We kunnen in ieder geval Diablo III op pc of Mac spelen.

Diablo III (op pc)