Spy Hunter racet op Vita en 3DS

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Spy Hunter aan, het vervolg op de vecht-racegame serie, dat door TT Fusion speciaal ontwikkeld wordt voor de PlayStation Vita en Nintendo 3DS. De game zal deze herfst verschijnen.

Bijna dertig jaar na het origineel, racet de Spy Hunter opnieuw rond. Je kruipt in de huid van 'Agent', de bestuurder van de high-tech G-6155 Interceptor superauto. De auto is zwaar bewapend met geavanceerde wapens en klaar om het op te nemen tegen een wereldwijde terroristische organisatie die uit is op wereldheerschappij.

De Interceptor transformeert naadloos van een supersnelle auto in een off-road aanvalsvoertuig of speedboat, waardoor spelers in de game overal op missie kunnen gaan. Spelers kunnen ervoor kiezen om in de loop van het spel de Interceptor uit te rusten en te upgraden met een van de vele wapens en hightech gadgets. Nieuw is de extra ondersteuning in de vorm van een onbemande vliegende drone die spelers in staat stelt om vijandelijke bolwerken te vernietigen. Spy Hunter bevat daarnaast een camerasysteem die de actie in slow motion weergeeft, zodat spelers kunnen genieten van de vernieling die zij aanrichten.

"Spy Hunter's klassieke gameplay is aangepast om PlayStation Vita en 3DS spelers een nieuwe game-ervaring te bieden waarbij de adrenaline door hun lichaam giert", aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Gamers hebben met deze game meer mogelijkheden voor personalisering en het doen van aanpassingen door de betere controls, briljante graphics en verbeterde cameratechnieken."