Charlize Theron sluit plastische chirurgie niet uit

Charlize Theron weet niet of ze ooit aan zichzelf zal laten sleutelen. "Ik zie het nu niet voor me, maar ik ben pas midden in de dertig. Wie weet hoe het is als ik zestig ben", vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Interview.

"Ik weet het nog niet, dus ik wil geen dingen roepen over iets wat ik misschien pas over dertig jaar weet", gaat Theron verder. De actrice merkt wel dat haar gezicht verandert nu ze ouder wordt. "Ik heb van die dagen dat ik in de spiegel kijk en denk: ik moet op zoek naar een goede crème."

Theron vindt het moeilijk dat uiterlijk heel belangrijk is in haar vak. De 36-jarige actrice trekt zich daar ook iets van aan. "Ik ben niet dapper genoeg om te denken: wat maakt het ook uit, ik accepteer alle lijnen in mijn gezicht."

Toch weet Theron, die vanaf volgende week donderdag te zien is in de film Snow White and the Huntsman, dat ze de tijd niet terug kan draaien en dat ouder worden bij het leven hoort. "Je gezicht verandert, dingen veranderen, dat gebeurt nou eenmaal."