BNN wint kort geding om Loverboys

Loverboys mag dinsdagavond gewoon worden uitgezonden. Het BNN-programma heeft een rechtszaak gewonnen die werd aangespannen door een ex die de uitzending wilde voorkomen.

"BNN en Endemol winnen kort geding", maakte BNN dinsdagavond bekend. "Dus vanavond gewoon kijken naar Loverboys om 20.25 uur bij BNN op 3." De rechtbank was niet direct bereikbaar voor een toelichting.

Een jongen had het programma Loverboys ingeschakeld om zijn ex terug te winnen, maar zijn voormalige geliefde probeerde de uitzending tegen te houden. Volgens BNN was de ex zelf niet in beeld te zien.

Volgens presentator Valerio Zeno was er al een oplossing gevonden voor het geval de zevende aflevering van het derde seizoen door de rechter werd verboden. "Ik ben benieuwd of aflevering zeven vanavond gewoon op tv is, of dat jullie 'wegens omstandigheden' aflevering acht te zien krijgen", zei hij eerder.

Loverboys, naast Zeno gepresenteerd door Dennis Storm, staat in het teken van de liefde. In het programma krijgen mensen bijvoorbeeld steun bij een opbloeiende romance of hulp bij het beëindigen van een relatie.