Verloofde trots op 'prinses' Britney

De verloofde van Britney Spears heeft de hele wereld laten weten dat hij trots op haar is. Jason Trawick zette een filmpje online nadat de zangeres voor de eerste keer had plaatsgenomen achter de jurydesk van X Factor.

"Prinses, we hebben net ons eerste X Factor-weekend achter de rug in Austin", vertelt de 40-jarige Trawick in de videoboodschap. "Ik wil je laten weten dat ik enorm trots op je ben en ontzettend veel van je hou. Gefeliciteerd."

Tijdens de opnamen van de talentenjacht ontstond ophef toen het leek alsof Spears wegliep van haar plaats, nadat een van de kandidaten een liedje van de zangeres had vertolkt. "Britney loopt weg?", reageerde de blondine na afloop via Twitter. "Ik had gewoon even een kleine pauze genomen. Ik heb het enorm naar mijn zin!"

De 30-jarige popprinses werd in december ten huwelijk gevraagd door Trawick. De twee hebben niet bekendgemaakt wanneer ze gaan trouwen. Eerder gaf Britney haar jawoord aan Kevin Federline, met wie ze twee zoons kreeg, en aan jeugdliefde Jason Alexander.