Goed gevuld pakket in Borderlands 2 Collector's Editions

2K Games heeft vandaag twee verschillende edities naast de standaard editie van Borderlands 2 vrijgegeven. Zo krijgen gamers de keuze tussen een Deluxe Hunter's Edition, Ultimate Loot Chest Edition of de standaard versie van de game. 

De Deluxe Hunter's Collector's Edition krijgt een prijs van $99 waarvan er nog geen Europese prijs bekend is gemaakt. In de editie krijg je een artbook, een aantal stickers, een map van Pandora, een code waarbij je een comic van de game kan downloaden, in-game DLC en een Marcus Kincaid bobblehead. Een goed gevuld pakket voor een liefhebber van de game.

Voor de echte fans komt 2K ook nog met de Ultimate Loot Chest Limited Edition die een stuk moeilijker te verkrijgen is en een prijs van $149 mee krijgt. In de editie krijg je alles wat de Deluxe Hunter's Collector's Edition heeft en krijg je daarbij een replica van een rode kist uit Borderlands 2. Daarnaast zit de game in een steelcase, krijg je er een aantal kaarten, map en notities van Sir Hammerlock bij. Hierbij heeft 2K aangegeven dat elke exemplaar genummerd is. Borderlands 2 moet op 21 september verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

B2

B2

B2