De eindexamens beginnen weer!

Over een paar uur beginnen ze weer: de eindexamens. Van 14 mei tot en met 1 juni zitten de Nederlandse scholieren van zowel vmbo, havo als vwo weer met grote regelmaat opeengepakt in aula of gymzaal om hiermee een deel van hun middelbare schoolcarrière af te ronden. Voor de een is het de eerste keer, de ander doet het jaar opnieuw of is na het afronden van vmbo of havo nog een niveautje door gegaan. Toch is het voor velen toch nog wel spannend en zeker voor allemaal net zo belangrijk om het te halen.

Ook op FOK! is er aandacht voor de eindexamens. Natuurlijk is het Examenforum al sinds eind maart open, maar ook tijdens de examens zal er extra aandacht aan besteed worden. Zo volgen wij bijvoorbeeld Lutte, die dit jaar eindexamen vwo doet. Na elk examen zal zij haar ervaringen aan jullie laten weten.

Mocht jij zelf ook eindexamen doen en ook na je examens wat korte vraagjes willen beantwoorden over jouw ervaringen die dag, stuur dan even een berichtje naar frontpage@fok.nl. Hoef je niet zo nodig in het grote licht op de Frontpage maar wil je wel even stoom afblazen, kom dan gezellig posten in EXA en deel daar je opluchtingen, frustraties en grappige momenten omtrent de examens. Ook kun je hier tijdens het leren voor de examens terecht door vragen te stellen over de stof waar je even niet meer uit komt; er zijn genoeg mensen aanwezig die je daar een handje bij kunnen en willen helpen!

FOK! wenst alle eindexamenkandidaten van 2012 héél veel succes en hoopt aan het einde van de rit een lange lijst van geslaagde FOK!kers te kunnen publiceren!