Kalou beslist na finale over zijn toekomst

Salomon Kalou tilt een beslissing over zijn toekomst over de Champions League-finale van Chelsea tegen Bayern München op 19 mei. De Ivoriaan heeft een aflopend contract bij Chelsea en wordt gelinkt aan een terugkeer naar Feyenoord.

In 2006 verliet hij Rotterdam voor een avontuur in de Premier League, maar bij Chelsea wist Kalou nooit een basisplaats af te dwingen. De aanvaller verlaat Londen deze zomer, maar weet niet waar zijn toekomst ligt.

"Ik ben nog één stap verwijderd van het winnen van de Champions League. Daarna ga ik een beslissing maken", zei Kalou tegen The Sun. Sinds het vertrek van trainer André Villas-Boas de Ivoriaan vaker in actie voor Chelsea. Interim-trainer Roberto Di Matteo maakt geregeld gebruik van de diensten van Kalou (26).

De kans bestaat dan ook dat de oud-Feyenoorder volgende week zaterdag in actie komt voor Chelsea in de finale van de Champions League in München. "Ik wil de Champions League winnen. Dan heb ik elke prijs gewonnen met Chelsea en dat was mijn doel toen ik hier tekende", besluit de Ivoriaans international.