Evra gelooft nog in titelkansen Manchester United

Patrice Evra van Manchester United geeft de hoop op een twintigste landstitel voor zijn club niet op. De roodhemden hebben het lot echter niet meer in eigen hand. "Velen zullen me voor gek verklaren, maar ik geloof er nog in", zei de Franse verdediger tegen de BBC.

Manchester United staat op doelsalso tweede in de Premier League. Een kampioenschap is nog steeds mogelijk indien lijstaanvoerder Manchester City morgen op eigen veld punten verspeelt tegen Queens Park Rangers of Manchester United met groot verschil bij Sunderland wint.

"Ik besef me dat we het niet meer in eigen hand hebben, maar ik geloof nog in een wonder. We moeten hoe dan ook van Sunderland winnen", vervolgt Evra. "Als wij als eerste scoren, worden ze bij City misschien zenuwachtig. Misschien gaan zij dan overhaast spelen en de verkeerde dingen doen."

Een titel voor Manchester City zal hard aankomen bij Evra. "Het gaat zeker pijn doen om ze het kampioenschap te zien vieren. Men spreekt dan bovendien over het einde van de heerschappij van Manchester United."