Bedrogen Eva Longoria heeft veel zelfvertrouwen

Eva Longoria blaakt van het zelfvertrouwen. Het feit dat haar ex Tony Parker haar bedroog, heeft daar geen verandering in gebracht. "Ik kan heel goed dingen loslaten. Ik ben zo zeker van mezelf", zei de actrice in de Amerikaanse talkshow The Conversation With Amanda de Cadenet.

Vlak nadat ze had ontdekt dat Parker vreemdging, heeft ze kort getwijfeld aan zichzelf. "Ik heb wel even gedacht: ben ik niet mooi, slim of sexy genoeg?" Toch vond ze een manier om met haar verdriet om te gaan. "Meditatie heeft me erg geholpen. Gewoon zitten, nadenken en alles doornemen."

Volgens Longoria denkt de maatschappij dat er iets mis is met een vrouw als een man haar bedriegt. "Dan denkt men dat ze op seksueel gebied niet genoeg te bieden had bijvoorbeeld. Maar waarom moet een man een reden hebben om vreemd te gaan?"

De Desperate Housewives-actrice wist diep van binnen dat haar huwelijk met Parker, van wie ze twee jaar geleden na een huwelijk van drie jaar scheidde, gedoemd was te mislukken. "Ik trouwde met iemand die eigenlijk niet aan mijn eisen voldeed", bekent Longoria. "Ik dacht: het is leuk en ik wil zekerheid. Maar als je een kat wil, moet je niet met een hond trouwen."