Vader Reese Witherspoon aangeklaagd voor bigamie

De vader van Reese Witherspoon wordt beschuldigd van bigamie. Reeses moeder Betty heeft een aanklacht ingediend tegen de 70-jarige John en wil dat zijn huwelijk met Tricianne Taylor teniet wordt gedaan. Dat schrijft de Amerikaanse krant USA Today.

Volgens Betty kan John niet getrouwd zijn met Tricianne omdat hij nog met haar is getrouwd. De bruiloft van John en Tricianne werd vorige maand vermeld in de lokale krant The Tennessean.

In haar aanklacht stelt Betty dat ze nog steeds van haar man houdt en niet van hem wil scheiden. Volgens de moeder van de actrice heeft haar man problemen met alcohol, kan hij niet met geld omgaan en vertoont hij tekenen van dementie. "Toen ik mijn man met het verhaal confronteerde, zei hij niet te weten wie Tricianne Taylor is", zegt Betty in de aanklacht.

John zou verder geprobeerd hebben de vrouw mee te nemen naar het huwelijk van zijn dochter, die in maart vorig jaar trouwde met Jim Toth. "De beveiligingsmensen lieten haar niet binnen omdat ze niet op de gastenlijst stond."