Advocaat: John Travolta randde meer mensen aan

John Travolta heeft nog meer slachtoffers gemaakt. Dat zegt advocaat Okorie Okorocha, die twee masseurs bijstaat die zeggen te zijn aangerand door de acteur. Okorocha is benaderd door meerdere mensen die mogelijk ook stappen willen ondernemen tegen de 58-jarige acteur.

De raadsman zegt contact te hebben met 'mensen, voornamelijk mannen', die informatie hebben over onzedelijk gedrag van Travolta. "Ik heb getuigen en mogelijke aanklagers aan de telefoon gehad uit vrijwel elke staat", vertelt Okorocha aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ik onderzoek eerst hun claims voor ik eventueel actie onderneem."

Het eerste vermeende slachtoffer van de Grease-acteur kwam vrijdag naar buiten met zijn verhaal. Zowel hij als de masseur die Travolta later aanklaagde, eist twee miljoen dollar.

De advocaat van Travolta wil in ieder geval een tegenaanklacht indienen tegen de eerste aanklager. Hij kan naar eigen zeggen bewijzen dat Travolta niet in Los Angeles was toen het voorval zou hebben plaatsgevonden.

Al jaren gaan geruchten dat Travolta homoseksueel is. De acteur trouwde in 1991 met Kelly Preston, met wie hij twee kinderen kreeg.