Russell Brand leert vervelende fan lesje

Russell Brand heeft zaterdagavond een fan die iets had geroepen over Brands ex-vrouw Katy Perry een lesje geleerd. De 36-jarige komiek sprong in het publiek tijdens een optreden in Atlantic City.

"Ik wil weten hoe deze persoon eruitziet", riep hij volgens de BBC tegen de menigte. De schreeuwer werd door zijn omgeving aangewezen nadat alle lichten waren aangezet.

"Ik dacht dat deze gast zo zelfverzekerd was omdat hij ongelofelijk knap is, maar kijk nou eens naar jezelf", zei Russell tegen de jongen. "Je ziet eruit alsof je van een kerk bent gevallen." Ook vertelde Brand dat de schreeuwer waarschijnlijk slecht in bed was en dat hij impotent zou zijn. Uiteindelijk nodigde de komiek de jongen voor een knuffel uit op het podium.

Tijdens de kerstdagen maakte de komiek bekend dat hij en de 27-jarige zangeres uit elkaar gingen, na een huwelijk van veertien maanden. Britse bronnen meldden dat Russell zijn ex-vrouw daarna een ellenlange e-mail heeft gestuurd waarin hij schrijft dat hun huwelijk nooit had mogen eindigen en dat hij een tweede kans wil.