FOK! EK 2012 Pool gaat van start *laatste kans*

Het is bijna zover. Op vrijdag begint in het Nationaal Stadion te Warschau het EK voetbal met de wedstrijd Polen - Griekenland. Wil je nog meedoen met de FOK! EK 2012 Pool? Schrijf je dan snel in!

In de FOK! EK 2012 Pool is het de bedoeling dat je van alle wedstrijden de uitslagen voorspelt. Elke voorspelling levert na afloop van een wedstrijd een bepaald aantal punten op. Daarnaast kan je nog extra punten vergaren door het aantal getrokken kaarten juist te voorspellen. Alle spelregels kan je op deze pagina nog eens nalezen.

Ook worden er gedurende het toernooi extra vragen gesteld, waardoor je je persoonlijke score aanzienlijk kan opschroeven. Voor de start van het EK voetbal zullen deze vragen op de spelpagina van het spel verschijnen. Hiervan zal te zijner tijd nog een aankondiging worden geplaatst.

Wat kan je winnen als deelnemer van de FOK! EK 2012 Pool? Dat is nog niet bekend, want we zijn nog druk bezig om prijzen te regelen. Schrijf je jezelf vóór 16 mei 2012 20:00 uur in, dan maak je kans op een unieke Gijpvogel. De loting wordt direct na dit tijdstip verricht.

Mocht je na het lezen van dit bericht alsnog mee willen doen aan de FOK! EK 2012 Pool? Maak dan nu de start met je voorspellingen! Je hebt nog tot 08 juni 2012 18:00 uur om alle wedstrijden van een uitslag en een totaal aantal kaarten te voorzien.

Het is wel een vereiste dat je over een FOK!account beschikt! Heb je deze niet? Dan kan je die hier aanmaken.

Update 7 juni 19.50 uur

Je hebt nog slechts één dag om je in te schrijven, dus wees er snel bij!!