Del Potro weer in finale Estoril

Juan Martin del Potro kan zijn titel in Estoril verdedigen. De Argentijnse tennisser bereikte de finale in de Portugese badplaats door met 7-6 (2) en 6-4 van Stanislas Wawrinka te winnen. In de eindstrijd treft Del Potro Richard Gasquet. De Fransman had met 2-6, 7-6 (1) en 7-5 zijn handen vol aan Albert Ramos uit Spanje, maar won wel.

In München gaat de finale tussen Marin Cilic (3) en Philipp Kohlschreiber (4). Cilic maakte een einde aan het opmerkelijke toernooi van veteraan Tommy Haas. De Kroaat won met 6-3 en 6-4. Kohlschreiber verraste de als tweede geplaatste Spanjaard Feliciano Lopez met 6-2, 6-7 (4) en 6-4.

Benoît Paire en Andreas Seppi strijden in Belgrado om de titel. Paire verraste de als eerste geplaatste Spanjaard Pablo Andujar met 6-3, 1-6 en 6-3. De Fransman bereikte zo zijn eerste ATP-finale. Seppi had een late break in de derde set nodig om zich van David Nalbandian (4) uit Argentinië te ontdoen: 2-6, 6-2 en 7-5. De Italiaan is als tweede geplaatst in de Servische hoofdstad.


Del Potro weer in finale Estoril (Foto: Novum)