Star Wars: character transfer deze zomer beschikbaar

Er komen weer grote uitbreidingen aan voor Star Wars: the Old Republic. BioWare belooft in ieder geval om begin van de zomer het character transfer-systeem in de lucht te hebben.

In eerste instantie zul je je personages alleen van geselecteerde servers naar andere servers kunnen overzetten. BioWare begint met gratis transfers voor lage populatie servers naar hoge populatie servers. Later wordt het systeem uitgebreid met betaalde transfers naar een server naar keuze en gratis promotionele transfers.

In de Community Q&A tippen de ontwikkelaars nog een aantal andere dingen aan die op de planning staan. Zo hebben ze grote plannen voor het achievementsysteem (al willen ze nog niet zeggen wat), komen er nieuwe speelbare rassen (al verklappen ze nog niet welke) en komen er meer world-events, zoals ze laatst de uitbraak van de Rakghoul-pest hadden.

Voor deze updates is nog geen datum of patch bekend, maar Bioware heeft al wel aangekondigd dat er met de komende patch, 1.3, een Group Finder wordt uitgerold, zodat spelers makkelijker groepen kunnen vinden en maken.