Verloofde Britney gaat zich met zangeres bemoeien

Britney Spears is voortaan niet alleen afhankelijk van haar vader, maar ook van haar verloofde. Jason Trawick is sinds woensdag officieel medebewindvoerder. De verloofde van de popprinses gaat zich niet bemoeien met Britneys kapitaal, maar buigt zich over verschillende aspecten van haar persoonlijke leven.

Britneys geldzaken blijven onder hoede van haar vader Jamie Spears. Hij regelt sinds februari 2008 alle financiële zaken van zijn dochter. Britney werd na haar psychische inzinkingen onder curatele gesteld. Hoewel het beter gaat met de zangeres blijft ze onder toezicht staan.

De 30-jarige zangeres wilde zelf dat haar verloofde meer zeggenschap kreeg. Begin deze maand diende ze daarom een verzoek in bij de rechtbank, dat woensdag werd gehonoreerd. Volgens een advocaat van de zangeres is Britney zeer in haar nopjes met Trawicks aanstelling.

Trawick, voormalig agent van Spears, vroeg haar in december ten huwelijk. De twee kennen elkaar sinds 2006. Sinds begin 2010 zijn ze een stel. Hij beëindigde zijn professionele relatie met Spears toen hij een relatie met haar kreeg.

Wanneer de twee trouwen, is niet bekend. Ingewijden fluisteren dat Spears en Trawick deze zomer voor het altaar staan.