[Premier League] Bolton grijpt strohalm tegen Villa

Bolton Wanderers heeft dinsdag het zespuntenduel bij Aston Villa gewonnen. In Birmingham werd het 2-1 voor de Wanderers. Stephen Warnock liet Villa Park nog wel in vreugde ontbarsten door de thuisploeg na iets meer dan een uur op voorsprong te zetten, maar de stemming sloeg snel om. Martin Petrov benutte een minuut later een strafschop en nog een minuut later zorgde David N'Gog de 2-1.

Door de zege in het inhaalduel stijgt Bolton van de voorlaatste plaats naar de achttiende met 33 punten uit 34 duels. Dat is maar een punt minder dan Wigan Athletic en Queens Park Rangers, respectievelijk zeventiende en zestiende en dus op dit moment veilig. Aston Villa heeft 36 punten en staat daarmee vijftiende. Bolton heeft bovendien nog een wedstrijd te goed.