Yolanthe wil best uit de kleren voor rol

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft geen problemen met een striptease op een set. "Als het script goed is en de regisseur en ik hebben vertrouwen in het verhaal dan maakt het me niet uit", vertelt de actrice voor de camera aan Novum Nieuws. "Ik ben wie ik ben, en als ik in mijn onderbroek en bh moet staan, omdat dat in de film het mooiste is, dan doe ik dat."

De 27-jarige presentatrice is momenteel bezig met de opnamen van de Hollywoodfilm Pain and Gain met Mark Wahlberg en Dwayne 'The Rock' Johnson. De actrice is op de set gespot in niemendalletjes, maar Yolanthe kan zich niet druk maken om uiterlijke oneffenheden. "Er gaat een knop om, dan denk ik: ik ben nu dat karakter en dan heeft zij dat maar."

De Nederlands-Spaanse Yolanthe is eerst nog te zien in de Nederlandse tv-serie Van God Los. Ze speelt in de aflevering van zondag een grijze muis en dat is heel anders dan haar eigen leven. "Mijn leven is echt snel en haastig, opgemaakt studio in en studio uit," vertelt de actrice.

In het BNN-programma Try Before You Die deed ze een striptease, maar in de aflevering van zondag houdt ze haar kleren aan. "Ik kom wel een keer in een negligé naar beneden en dan denk je: ben ik wel slank genoeg, zie je geen cellulitis, want je blijft een vrouw."