Balotelli denkt niet aan vertrek bij City

Mario Balotelli wordt fel bekritiseerd vanwege zijn gedrag binnen en buiten het veld. Toch denkt hij er niet aan te vertrekken bij Manchester City.

Na zijn rode kaart in de verloren competitiewedstrijd tegen Arsenal gaf manager Roberto Mancini aan helemaal klaar te zijn met de Italiaan en hem dit seizoen niet meer te gebruiken. Daar kwam de trainer later op terug. Er werd gesproken over een vertrek van Balotelli, maar de speler zelf wil graag bij City blijven.

AC Milan en Inter zouden hem terug naar Italië willen halen. "Mijn toekomst? Momenteel denk ik alleen aan het winnen van de titel. Waarom praten jullie altijd over Milan en Inter? Ik sta onder contract bij Manchester City en heb geen enkele intentie om te vertrekken", zegt de 21-jarige Balotelli tegen La Gazzetta dello Sport.

"Ik ben blij dat Massimo Maratti op een positieve manier over me praat. Hij kent me sinds ik 15 was. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat hij in mee heeft, maar ik denk alleen maar aan Manchester City."

Balotelli haalt wekelijks het bloed onder de nagels van zijn trainer vandaan. Toch zegt de spits veel respect te hebben voor Mancini. "Ik heb het voorrecht om te mogen werken met Manicni. Hij is een van de beste trainers ter wereld, zo niet de beste. Het gaat goed tussen ons. We hebben goed met elkaar gesproken sinds mijn laatste rode kaart. Ik weet dat hij in me gelooft", besluit Balotelli.