FOK!filmtips van de dag: Scarface

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Het lijkt met de films op televisie hetzelfde als met het weer buiten: treurnis troef. Toch zijn er twee films die het aanstippen waard zijn. Te beginnen om 20:30 met Julie & Julia uit 2009. Deze film gaat over Julie die het wel gehad heeft met haar saaie leventje en daarom wel toe is aan een uitdaging. Wanneer ze het kookboek van een bekende Amerikaanse topchef (gespeeld door Meryl Streep) te zien krijgt wil ze alle recepten uit dat boek één voor één gaan uitproberen. De film is te zien op RTL 4.

Scarface is voor vandaag de FOK!filmtip van de dag. Deze wat gedateerde misdaadfilm uit Amerika is vanavond om 22:20 op RTL 7 te zien. Scarface gaat over een jonge Cubaan, Tony,  die met een vriend naar Miami vlucht. Daar aangekomen ontsnapt hij uit een vluchtelingenkamp en wordt vervolgens geconfronteerd met een harde werkelijkheid: Vluchtelingen houden zich met name staande met behulp van misdaad. Tony komt in aanraking met cocaïnesmokkel en weet zich vervolgens op te werken tot de baas vaan een groot imperium.

Veel kijkplezier.