Saw-actrice in Dead In Tombstone

Saw I-III- en Piranha 3D-ster Dina Meyer is toegevoegd aan de cast van de film Dead In Tombstone. In de film van Roel Reine zien we een sterke cast met onder meer Anthony Michael Hall (The Breakfast Club, The Dark Knight, Weird Science), Danny Trejo (Machete, Predators) en Mickey Rourke (Sin City, The Wrestler). De avontuurlijke actiefilm wordt momenteel opgenomen in Boekarest in Roemenië.

Het scenario voor Dead In Tombstone is geschreven door Shane Kuhn en Brendan Cowles, hier en daar aangepast door Michael Weiss. Trejo speelt Guerrero Hernandez, de leider van een bende criminelen genaamd de Blackwater Gang. Nadat hij zijn halfbroer Red (Hall) heeft bevrijd uit de gevangenis wil Guerrero het mijndorpje Edendale plunderen. Dit loopt echter anders af dan dat de schurkenbaas had gedacht. Hij wordt door zijn verraderlijke halfbroer doodgeschoten. Guerrero maakt een deal met de duivel (Rourke) en keert een jaar later terug naar het stadje dat inmiddels is omgedoopt naar Tombstone. Guerrero wil wraak en zal niet stoppen tot de inwoners van het stoffige stadje tot hun knieën in het bloed staan/

Reine staat bekend om zijn direct-op-dvd releases. Zo zagen we van hem onder meer The Marine 2, The Lost Tribe, The Scorpion King 3: Battle For Redemption, Death Race 2 en Death Race: Inferno verschijnen.