Egyptische voert vermoorde eega aan katten

Een Egyptische vrouw heeft op bizarre wijze haar echtgenoot om het leven gebracht. Nadat ze volgens eigen zeggen jarenlang gekleineerd en mishandeld werd door hem, besloot ze hem uit te putten met seks alvorens hem dood te steken en zijn lijk aan de katten en honden op straat te voeren.

Toen de vrouw twee weken na de moord werd gearresteerd verklaarde de vrouw: "Ik heb hem gedood omdat hij me constant beledigde en mishandelde. Hij had mijn zelfrespect totaal ondermijnd. Hij weigerde een echtscheiding zodat me niets anders restte dan hem te vermoorden."

Nadat ze haar man door middel van seks had uitgeput stak ze hem talloze malen met een mes. Dit was echter te klein om hem te doden en ze haalde uit de keuken een groter mes. Hiermee bracht ze om het leven, om vervolgens zelf ook uitgeput in slaap te vallen naast het lijk van haar man.

Om de politie om de tuin te kunnen leiden, had de vrouw op internet gezocht naar het perfecte moordplan. "Nadat ik weer wakker was, begon ik hem te villen en in stukken te snijden. Vanaf mijn balkon gooide ik stukje voor stukje zijn lijk naar de honden en de katten op straat. Elke keer wanneer de dieren een stuk hadden opgegeten, gooide ik een ander deel van het lichaam van het balkon”, vertelde ze. 

Ook voor de botten en de schedel had ze de perfecte oplossing gevonden. Deze verfde ze, nadat ze ze had verbrijzeld met een gasfles, zwart en gooide alles in de vuilnisbak. Toen de man na twee weken als vermist werd opgegeven door zijn broer, en een vuilnisman de botresten ontdekte leidde het spoort al snel naar de verbitterde vrouw.