Lindsay Lohan geeft zichzelf huisarrest

Lindsay Lohan geeft zichzelf huisarrest nu ze voor de zoveelste keer met de politie in aanraking is gekomen. De actrice komt haar huis niet meer uit tenzij ze een afspraak heeft met de rechter, in de hoop dat ze niet weer in de problemen komt. Ze raakte vorige week weer in opspraak omdat ze de benen zou hebben genomen na een aanrijding in Los Angeles.

Lohan sluit zichzelf op in haar huis tot haar proeftijd, volgende week donderdag, voorbij is. Vrienden van de 25-jarige actrice zouden haar hebben gesmeekt om voorlopig niet meer te feesten, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Lindsay zat nog in haar proeftijd vanwege juwelendiefstal, toen ze vorige week iemand raakte met haar Porsche.

De politie wil kijken of er een officieel onderzoek moet komen. Lohans advocaat ontkent dat ze iets of iemand heeft geraakt met haar bolide.

Toen Lohan woensdag na een avondje stappen wegreed bij een nachtclub om te vluchten voor de paparazzi, zou ze een omstander hebben geraakt. Lohan zit nog in haar proeftijd wegens juwelendiefstal, ze moest zich eerder verantwoorden voor de rechter omdat ze zich niet aan de voorwaarden van haar proeftijd had gehouden.