Tilburger filmt huisgenote in badkamer

Een 42-jarige man uit Tilburg is woensdagavond opgepakt, omdat hij in het geniep een 22-jarige medebewoonster in de badkamer had gefilmd. De man zei tegen de politie dat hij bewijs tegen de vrouw verzamelde, omdat hij en zijn echtgenote overlast zouden ondervinden van de medebewoonster. Een andere medebewoner had hij echter verteld dat het een grapje was.

De man is aangehouden op verdenking van stalking. In de gemeenschappelijke badkamer van de woning in de wijk Hasselt had hij zijn telefoon met camera op een verborgen plaats geïnstalleerd. Een medebewoner had het 22-jarige slachtoffer aangesproken. Die medebewoner vertelde dat hij had gezien dat de Tilburger een filmpje op zijn telefoon had waarop de vrouw naakt te zien was.

De vrouw zag woensdagavond dat de 42-jarige man net de badkamer uitkwam toen zij naar binnen wilde gaan. Ze ontdekte in de badkamer de telefoon, waarvan de cameralens naar voren was gericht. De vrouw pakte het mobieltje, ging naar haar kamer en belde de politie. Ze heeft aangifte gedaan.