[CL] Uitslag Real Madrid - CSKA Moskou

Real Madrid heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. in eigen huis werd CSKA Moskou met 4-1 verslagen. eerder eindigde de heenwedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

De Moskovieten probeerden met goed verdedigend spel de aanvallen van Real Madrid onschadelijk te maken. De ging een hele tijd goed en de ploeg uit Moskou kreeg zelf ook kansen. Doumbia en Musa slaagden er echter niet in deze te benutten. Na 26 minuten kwam Real toch op voorsprong. Kaká omzeilde de buitenspelval en gaf de assist op Higuaín die vervolgens de openingstreffer scoorde.

Vlak na rust werd de wedstrijd door Ronaldo beslist. Hij scoorde, mede door een blunder van doelman Tsjeptjoegov, de 2-0. Na 70 minuten was het Benzema die de 3-0 scoorde. Tosic bracht vervolgens de stand op 3-1, maar dit kon de spanning in het duel niet meer terugbrengen. In de blessuretijd was het wederom Ronaldo die met een intikker de eindstand op 4-1 bepaalde.