Vrouw Armin van Buuren niet blij met druk schema

Armin van Buuren heeft thuis regelmatig woordenwisselingen over zijn drukke schema. De dj, die in juli vader werd van dochter Fenna, draait veel in het buitenland is bezig aan een korte wereldtoer ter ere van de 550e aflevering van zijn radioshow A State of Trance. De tour eindigt op 31 maart in de Brabanthallen in Den Bosch.

"We hebben er wel flinke discussies over en moeten regelmatig de hulp inroepen van opa's en oma's", vertelt de 35-jarige dj aan Shownieuws. "En ergens voelt het ook niet goed om je kind weg te brengen naar een opvang. Mensen zeggen ook vaak dat ik er moe uitzie. Maar muziek geeft me zo'n drive, en Fenna heeft me ook een drive gegeven. Dus soms loop ik mezelf een beetje voorbij."

Van Buuren is naast muziek ook bezig met een film. Waarschijnlijk gaat hij een rolletje spelen in Ibiza, onder regie van Johan Nijenhuis. "Wat precies mijn rol wordt, is nog steeds niet duidelijk. Ik heb ook nog niks getekend, maar het lijkt me wel leuk om eens aan heel iets anders te werken."