'Schwarzenegger fantastisch in comebackfilm'

Last Stand is een fantastische comebackfilm voor Arnold Schwarzenegger. Dat heeft zijn tegenspeelster Genesis Rodriguez tegen de Britse entertainmentsite WENN gezegd. "Het is precies het soort film waarin je hem nu wilt zien", zegt ze over de Oostenrijkse Eik, die zich na twee termijnen als gouverneur van Californië weer heeft toegelegd op acteren in actiefilms.

"Arnold laat zich van een heel andere kant zien", gaat de 24-jarige Amerikaanse verder. "Hij is menselijker en kwetsbaarder, maar blijft dezelfde actieheld."

Last Stand gaat over een Mexicaanse drugsbaron die uit een Amerikaanse gevangenis weet uit te breken en probeert de Mexicaanse grens te bereiken. Alleen een sheriff en zijn onervaren collega's staan hem nog in de weg. Schwarzenegger speelt uiteraard de rol van de sheriff. Rodriguez is te zien als zijn vrouwelijke hulp.

Rodriguez was eerder te zien in de tv-serie Entourage en de misdaadthriller Man on a Ledge. Ook heeft ze de vrouwelijke hoofdrol in de nog te verschijnen komedie Casa de mi Padre, met Will Ferrell. Last Stand was ook voor haar een nieuwe ervaring. "Ik kon eindelijk eens de keiharde tante in me naar boven laten komen. Die ben ik in het dagelijks leven vrijwel nooit."

Last Stand verschijnt in januari 2013 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse datum is nog onbekend.


'Schwarzenegger fantastisch in comebackfilm' (Foto: Novum)