Akon klaagt klagende klussers aan

Akon sleept klusbedrijf Southern Electric voor de rechter. Het bedrijf klaagde de zanger vorige maand als eerste aan vanwege wanbetaling, maar van wanbetaling is volgens Akon geen sprake. De zanger beweert dat hij juist diegene is die is bedonderd en eist een schadevergoeding. Dat schrijft entertainmentsite TMZ.

Akon zegt dat Southern Electric 150 duizend dollar voor de verbouwing vroeg. Dat was veel te veel. De verbouwing had volgens de zanger maar 33 duizend dollar mogen kosten. Omdat Akon naar eigen zeggen 44 duizend dollar aan het bedrijf heeft betaald, wil hij elfduizend dollar terug.

De 38-jarige zanger zegt dat de klussers niet van tevoren hebben overlegd over de prijs en dat ze werk hebben gedaan waar geen afspraken over waren gemaakt. Ook zegt Akon dat de klussers hebben gedreigd naar de rechter te stappen als hij niet zou betalen.

Southern Electric klaagde de zanger vorige maand aan omdat hij een rekening van 51 duizend dollar niet zou willen betalen. De klussers verrichten vorig jaar werk aan Akons huis in Georgia. Akon beweert dat het klusbedrijf van zijn huis een slagveld heeft gemaakt. Ook zegt de zanger dat hij Southern Electric te veel geld heeft betaald.

De klussers zijn vooral bezig geweest met het aanleggen van elektriciteit. Ook waren ze verantwoordelijk voor de indeling van het huis. Akon telde 1,65 miljoen dollar neer voor het stulpje in Georgia. Het huis beslaat twee verdiepingen en heeft in totaal vier slaapkamers en acht badkamers.