Fowler: "Suárez moet dan maar vertrekken"

Oud-speler Robbie Fowler heeft zich uitgelaten over een huidige spits van Liverpool Luis Suárez. De Engelsman reageert op de woorden van de Uruguayaan tegen Canal+ over de belangstelling van Paris Saint-Germain. De aanvaller zei onder meer dat hij een hereniging met landgenoot Diego Lugano wel zag zitten.

Deze woorden zijn in Engeland niet ongehoord gebleven. "Ik weet niet zeker of hij dit daadwerkelijk heeft gezegd, maar als een speler zegt dat hij wil vertrekken dan moet hij maar gaan", zegt Liverpool-legende Robbie Fowler exclusief tegen Goal.com. "Ik ben zelf trainer geweest en als een speler weg wil, dan is een vertrek de beste oplossing. Het is geen makkelijke beslissing voor Liverpool, want Suárez is een fantastische speler. Maar als hij dit soort dingen zegt, dan lijkt het mij geen beste zaak."

"Toch hoop ik dat hij behouden blijft voor Liverpool, want hij is heel belangrijk voor de ploeg", vervolgt de oud-international. "Hij is heel onberekenbaar en daardoor lastig te verdedigen. Ik zou hem graag nog lang bij Liverpool zien."