Krul gelooft in stunt met Newcastle United

Newcastle United doet nog volop mee in de strijd om een plaatsbewijs in de voorronde van de Champions League. De club van Tim Krul staat momenteel zesde in de Premier League en de Nederlander gelooft dat er veel mogelijk is dit jaar.

De achterstand op de ranglijst op Arsenal en Chelsea bedraagt vijf punten en laatstgenoemde club heeft een wedstrijd meer gespeeld. Om volgend seizoen uit te willen komen in de Champions League moet Newcastle United als vierde eindigen in de Premier League. Maandagavond speelt de club tegen de huidige nummer vier, Arsenal.

"Spelers van teams als Liverpool, Chelsea en Arsenal hebben onze wedstrijd tegen Sunderland ook gezien (1-1, red.) en als er in die wedstrijd gelet is op de sfeer, de fans en de inzet hebben wij ze flink geïntimideerd", zegt doelman Krul tegen Voetbal International.

"We staan maar vijf punten achter op Chelsea. Die ploeg staat ook nog eens onder druk vanwege het recente ontslag van André Villas-Boas. Er zijn nog elf wedstrijden te gaan en met name het duel met Arsenal wordt zwaar. Toch denk ik dat we een grote kans hebben", aldus Krul.