Heidi Klum vindt scheiding een wervelstorm

Heidi Klum heeft voor het eerst gereageerd op haar breuk met Seal. "Het voelt alsof ik in een tornado zit. Een wervelstorm van emoties", vertelt het topmodel aan de Amerikaanse editie van Elle.

De breuk heeft Klum erg geraakt. "Ik ben geen robot en ook niet van steen." Toch kan het model het wel relativeren. "Hoe moeilijk het ook is, zo is het leven nou eenmaal." Het paar kondigde eind januari aan dat ze na zeven jaar een eind maken aan hun huwelijk.

Het Duitse model praat liever niet over de breuk met de media. "Ik denk niet dat het nodig is, zeker vanwege de kinderen, dat al onze problemen in tijdschriften staan en dat er over wordt gepraat." Heidi en Seal kregen samen drie kinderen, ook adopteerde Seal de dochter van het model uit een eerdere relatie.

Klum wil haar kinderen beschermen. "Ik ben een leeuwin. Ik wil voor mijn kinderen zorgen en ze beschermen." Seal vond privacy wat minder belangrijk en sprak uitgebreid over de breuk. "Hij is een volwassen man. Ik kan niet tegen hem zeggen wat hij wel en niet mag doen ook al vind ik dat moeilijk."