Vervolg voor Gnomeo and Juliet

De filmmaatschappij Rocket Pictures van Elton John is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van een vervolg voor hun animatie hit Gnomeo and Juliet. De eerste film bracht 190 miljoen dollar op.

Gnomeo and Juliet schrijvers Andy Riley en Kevin Cecil werken op dit moment aan het script voor de vervolgfilm, getiteld Gnomeo and Juliet: Sherlock Gnomes. Elton John is ondertussen bezig met het componeren van nieuwe muziek. Men verwacht dat James McAvoy en Emily Blunt terug zullen keren om de stemmen van de hoofdrolspelers te verzorgen maar hierover zijn nog geen afspraken gemaakt.

Gnomeo en Juliet huren Sherlock Gnomes, de meest decoratieve detective aller tijden in, als er kabouters uit de tuinen beginnen te verdwijnen. Steve Hamilton Shaw en David Furnish gaan de nieuwe film produceren. Elton John treedt op als uitvoerend producent. Gnomeo and Juliet regisseur Kelly Asbury zal als adviseur bij de opnames aanwezig zijn maar zal niet plaatsnemen op de regiestoel. De productie van de animatiefilm zal in de herfst van dit jaar beginnen.