Kind van Barbie mag niet schelden

De zwangere Barbie is van plan om haar kind goed op te voeden. "Ik wil niet dat mijn kind de hele dag 'kanker' roept", zegt de Oh Oh Cherso-ster voor de camera van Novum Nieuws.

Ook haar verloofde Michael van der Plas wil niet dat zijn kind constant loopt te schelden. "In Den Haag is 'kanker' een stopwoord en loopt iedereen ermee te gooien", aldus de Hagenees. "Maar als mijn zoon of dochter dat woord naar mij gaat lopen gooien zou ik het niet leuk vinden. Ik ga erop letten en dat zal zij ook moeten doen."

Barbie, die in december bekendmaakte dat ze zwanger is van haar eerste kind, is druk bezig met haar bruiloft. "Ik ben heel erg veeleisend", geeft de blondine toe. "Als ik iets wil, moet ik het gewoon hebben. Al moet ik helemaal naar Eindhoven rijden om het te halen", vertelt Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet.

Volgens Barbie, die in aanloop naar haar huwelijk wordt gevolgd voor de realitysoap Barbie's Bruiloft, geven de twee echt op 1 april hun jawoord. "We zijn allebei niet serieus. Laten we gek doen, dan doe je gek genoeg."

De eerste uitzending van Barbie's Bruiloft is dinsdag te zien bij RTL 5.