Redknapp verdedigt omstreden Wenger

Trainer Arsène Wenger ligt onder vuur bij de supporters door de tegenvallende prestaties van Arsenal. Volgens Harry Redknapp hoeft de Fransman zich nog geen zorgen te maken.

De oefenmeester van Tottenham Hotspur stelt dat het niet aan Wenger ligt dat Arsenal ondermaats presteert. "Arsenal kan niet beter presteren dan het materiaal waarover zij beschikt. Wenger kan daar niet voor afgerekend worden. Hij heeft ongelooflijk goed gepresteerd en is een fantastische trainer", aldus Redknapp op een persconferentie.

"Arsenal-fans moeten zuiniger op hem zijn. Ze hebben een fantastische tijd achter de rug met vijftien achtereenvolgende plaatsingen voor de Champions League. Dat is erg knap", vindt de coach van The Spurs.

Dit weekend treffen Arsenal en Tottenham Hotspur elkaar in de Premier League. Om de vierde plek te behouden, is het noodzakelijk dat The Gunners een zege boeken. Chelsea staat slechts op doelsaldo op de vijfde plaats, terwijl de afstand met nummer zes Newcastle United maar één punt bedraagt.