Sterretje vindt zichzelf geen ster

Sterretje ziet zichzelf niet als een ster. Tony Wyczynski, die bekend werd als Sterretje uit Oh Oh Cherso, is naar eigen zeggen een gewone jongen. "Ik vind mezelf geen realityster."

"Ze noemen me Sterretje of Tony Star en dat is onwijs leuk, maar ik ben gewoon Tony", vertelt Wyczynski, die ook bijklust als dj, voor de camera van Novum Nieuws. "Met boekingen ga ik ook gewoon tussen het publiek staan en dan vragen mensen: waarom? Maar ik ben niet anders. Ja, ik kom met m'n kop op tv. Nou ja prima, dat kunnen zo veel mensen."

Sterretje denkt daarnaast dat mensen neerkijken op realitysterren. "Maar vergeet niet, wij lopen al drie seizoenen mee. Er zijn er maar weinig die dat kunnen navertellen. Er zijn genoeg sterren die meedoen aan Big Brother of De Gouden Kooi die niet doorzetten, daar hoor je niks meer van", legt hij uit. "Je moet er wel werk van maken. Als ik niet op tv kom, is het voor mij ook klaar. Ik probeer nu gewoon alles eruit te halen wat erin zit."

Wyczynski is vanaf 23 april te zien in zijn eigen tv-show In Love with Sterretje. In het programma gaat hij op zoek naar de ware liefde. Ook verschijnt hij met Oh Oh Cherso-collega's Jokertje en Matsoe Matsoe in Haagse Helden.