Puber betrapt mama (34) in bed met kameraad

Een 15-jarige jongen uit de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft het begrip 'MILF' nogal letterlijk genomen. Hij heeft de 34-jarige moeder van zijn vriend onlangs alle hoeken van de kamer laten zien. De vriendschap lijkt nu over te zijn: de 14-jarige zoon des huizes heeft het stel op heterdaad betrapt.

De feiten dateren al van 12 november, maar zijn nu pas in het nieuws gekomen. Op die bewuste dag bouwt moeder Teri Mezzatesta een feestje met haar zoon en diens vrienden. Hierbij wordt flink geblowd en gezopen. Na twee uur is het feestje over en gaat zoonlief naar bed. Een vriend besluit te blijven om met moeders tv te kijken en verder te zuipen.

Flink losser geworden door de drank besluit Teri, zo'n 120 kilo schoon aan de haak, het ventje een pijpbeurt te geven. Uiteindelijk gaat men over tot het echte 'moeder neuken'. Op dat moment komt zoonlief van bed en zien zijn vriend bovenop zijn moeder liggen. Het stel is volledig naakt en de zoon hoort hoe zijn wellustige moeder zijn kameraad seksuele aanwijzingen toeschreeuwt.

De jongen geeft zijn in adamskostuum gehulde vriend een klap waarna laatstgenoemde afdruipt. De vriend keert even later terug om de gsm van de zoon van zijn kersverse verovering te jatten om deze dagen later weer terug te geven. Zoonlief ontdekt allemaal pikante SMS'jes va zijn moeder, waarna uiteindelijk via de schooldirectie de politie wordt ingeschakeld.

De blonde moeder moet nu terechtstaan wegens seks met een minderjarige en het verstrekken van alcohol. Teri ontkent echter met klem. Zij beweert juist dat het ventje haar heeft verkracht.

dinges
Een foto van de 'milf'...
(foto: Upper Chichester police Dpt.
)