Rob Geus heeft geen ander

Het huwelijk van Rob Geus is stukgelopen omdat hij en zijn Miranda simpelweg uit elkaar zijn gegroeid. De 40-jarige presentator, bekend van De Smaakpolitie, wil een einde maken aan alle geruchten die gaan sinds hij bekendmaakte te gaan scheiden.

"Ik heb niemand anders, Miranda heeft niemand anders. Het gaat gewoon niet meer", benadrukte hij maandagavond in Shownieuws. "Als het niet meer werkt moet je toch voor jezelf kiezen en dat hebben we in goed overleg gedaan."

Rob en Miranda trouwden in 2004 en hebben samen een 4-jarige dochter. Vooral voor haar vindt de SBS 6-presentator de huidige situatie erg vervelend. "Dat is best lastig, dat is pittig. Het is toch je oogappeltje", vindt hij.

Geus heeft een huis gekocht voor zijn 'meiden' en ziet op tegen het moment dat ze daar hun intrek nemen. "Ik denk dat ik nog een behoorlijke tik ga krijgen en ik hoop dat ik daar ook doorheen kom", aldus de presentator. "Ik hoop dat we uiteindelijk weer gelukkig worden, want dat is toch het doel in het leven."