Teaser: The Devil's Carnival

Er is een eerste teaser trailer verschenen voor The Devil's Carnival. In de horror musical van Darren Lynn Bousman, bekend van onder meer Saw II, III en IV en 11-11-11, draait het om een kermis die gerund wordt door de duivel.

In een interview met The Hollywood Reporter zegt Bousman dat de 55 minuten durende film in April op tournee gaat langs 30 Amerikaanse steden. De film wordt op locaties vertoond die een connectie met de film hebben en waar het kijkerspubliek wordt aangemoedigd om te participeren in de filmvoorstelling. Daarnaast zal er ook een album met 13 liedjes uit de film verschijnen. Bousman rondde onlangs de laatste filmopnames in Los Angèles af.

Terrence Zduninch, die eerder het scenario leverde voor de horror musical Repo! The Genetic Opera, schreef samen met Saar Hendelman de muziek voor The Devil's Carnival. In de film zien we een cast met onder meer Alexa Vega (Spy Kids (2001)), Sean Patrick Flanery (The Boondock Saints, Saw 3D) en Briana Evigan (S. Darko, Mother's Day).

Voor meer informatie over de film kan je ook op hun officiële website kijken. Naar verwachting verschijnt volgende maand een langere trailer voor de film.


De eerste teaser voor The Devils Carnival.