Zes Skylanders verkocht voor 960 euro

Zes zeldzame poppetjes die gebruikt kunnen worden in het spel Skylanders: Spyro's Adventure zijn verkocht voor omgerekend 960 euro. Het is de eerste keer dat zo'n hoog geldbedrag wordt neergelegd voor de gamefiguurtjes.

Een Britse verkoper verkocht de poppetjes via eBay. Het gaat om gouden versies van Chop Chop, Flameslinger en Drill Sergeant en zilveren versies van Eruptor, Boomer en Dino-Rang. De figuurtjes zijn in de winkel verkrijgbaar voor zeven euro per stuk.

De gouden en zilveren versies van de Skylanders zijn in beperkte oplage op de markt gebracht en moeilijk te vinden in de winkels. Door het speelgoed op een meegeleverd platform te plaatsen, verschijnt het speelgoed in het computerspel waarna de speler het beestje kan besturen.

Skylanders: Spyro's Adventure werd in het najaar voor het eerst op de markt gebracht. Na Pokémon is de game het populairste kinderspel in Nederland. Dit najaar wordt het vervolg, Skylanders Giants, uitgegeven. Alle figuurtjes uit de eerste game zijn ook in het tweede deel te gebruiken.


Zes Skylanders verkocht voor 960 euro