Harry Potter in 60 Seconds

Altijd al eens een Harry Potter film willen zien maar nooit gedaan vanwege de lengte van die films? Voor het Virgin Radio Fake Film Fest is een prachtig filmpje gemaakt getiteld Harry Potter in 60 Seconds waarin we in een minuut het verhaal van acht Harry Potter films kunnen zien voorbijkomen.

Harry Potter in 60 Seconds 01

Harry Potter in 60 Seconds is een film van Ian Holliday, Alex Mangnall en Kori DePauw. Mackenzie Sheppard was verantwoordelijk voor de visuele effecten. Allen spelen ze ook mee in de film. Zo zien we Holliday als Harry Potter, Mangnall als onder meer Hagrid, DePauw als Hermione en Voldemort en Sheppard als Ron.

Harry Potter in 60 Seconds 02

Op de vraag van FOK!film waarom men niet voor één Harry Potter-film heeft gekozen maar voor de complete octologie zeggen de filmmakers: "From the beginning, it just seemed like the thing to do. We couldn't pinpoint just one movie. Besides, we enjoy a challenge!"

Harry Potter in 60 Seconds heeft ook een eigen Facebook pagina. Als je op deze film wilt stemmen voor de Fake Film Fest wedstrijd moet je hier zijn.