Na Alles is Liefde komt Alles is Familie

Zojuist heeft filmdistributeur A-Film een nieuwe Nederlandse film bevestigd, namelijk Alles is Familie. A-Film vertelde dat het een opvolger is van de film Alles is Liefde uit 2007. Die film kreeg na vier dagen al de status van Gouden Film voor 100.000 bezoekers. Uiteindelijk bezochten ruim een miljoen Nederlanders Alles is Liefde.

Het moet een film worden die vertelt over de liefdesperikelen van een aantal leden in één familie. Vorig jaar werd bekend dat Kim van Kooten het scenario op zich neemt. "De film heeft iets minder personages dan Alles is Liefde, zodat het publiek meer tijd heeft om hen goed te leren kennen. Daardoor valt er meer te lachen én meer te huilen dan bij Alles is Liefde," aldus producent Frans van Gestel van IDtv Film in de Volkskrant. "Binnenkort is er groot nieuws omtrent de film", aldus de distributeur. 

De film werd eind vorig jaar al geselecteerd voor een hoge subsidie op basis van de volgende plot: 'Winnie wil een baby. Haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen. Zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid. Hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.'De acteurs uit het Alles is Liefde keren niet terug, omdat het om andere personages gaat. 

Alles is Familie is vanaf 22 november in de bioscoop te zien. De vorderingen van de film zijn te volgen via Facebook en Twitter.


Na Alles is Liefde nu Alles is Familie (foto: A-Film)