FOK!ker doet Elfzwedentocht 3FM

Fendy, forummoderator van Uitgaan & Vrije tijd, doet in de nacht van donderdag op vrijdag mee aan de Elfzwedentocht van 3FM. Wat deze tocht exact gaat inhouden is hem op dit moment nog niet bekend, maar er staan Lowlandskaarten op het spel.

Drie deelnemende koppels gaan in de nacht van donderdag op vrijdag om 01.00 uur van start en de Elfzwedentocht zal duren tot 10.00 uur vrijdagmorgen. De finale is dus in het programma van Giel Beelen.

Fendy, die meedoet onder de naam Bruijntjes, heeft onderweg hulp nodig bij het vervullen van opdrachten of het beantwoorden van vragen. Hij zal zorgen dat hij onderweg de beschikking heeft over zijn laptop, iPad en dergelijke. Wil jij Fendy als echte FOK!ker morgennacht steunen en hem indien nodig helpen met opdrachten? Meld je dan in dit topic.

Update 22.00 uur: 
Komende nacht om 01.00 uur is het dan zover. Dan is de aftrap van Fendy's Elfzwedentocht. Dat het spannend gaat worden, is één ding wat zeker is. Inmiddels heeft zich ook een tegenstander van Fendy in het topic gemeld. Steun jij Fendy (of Bram) al? Laat je stem horen!

Update 8.00 uur:
Team Bruijntjes heeft inmiddels tien van de elf opdrachten succesvol afgerond. Ze zoeken alleen nog een Zweed, die met ze mee kan rijden naar de studio, om daar zijn paspoort te tonen. Alle hulp is welkom.