Dewi Pechler baalt van uitblijven succes

Dewi Pechler baalt dat haar carrière 'niet bepaald naar wens' verloopt. "Mijn successen zijn steeds heel tijdelijk", zegt de zangeres in het AD. "Het is hard vechten in de muziekindustrie. Daar word ik wel eens moe van."

Na Idols en Popstars is Dewi momenteel te zien in de talentenjacht The Winner Is. "Als ik een groepje van vijftig mensen zie huilen, weet ik weer waar ik het voor doe", zegt de 28-jarige. "Maar ik zou liegen als ik zei dat het uitblijven van gegarandeerd succes niet frustrerend is."

Dewi heeft zich niet alleen om haar passie voor muziek opgegeven voor The Winner Is. "Ik doe ook mee om het geld. Dat kan ik best gebruiken", bekent de alleenstaande moeder. "Ik werk momenteel drie tot vier dagen per week in een tweedehandskledingzaak."

Als de muzikale carrière van Dewi ook na haar deelname aan The Winner Is niet van de grond komt, heeft de zangeres een ander plan. "Als het allemaal echt niet meer lukt, zou ik best een eigen winkeltje willen beginnen. Maar momenteel staat er van alles op stapel wat muziek betreft."