Sterretje schrikt vrouwen af

Sterretje is bang dat hij met zijn gedrag vrouwen afschrikt. "Misschien komt het wel door mijn vrouwonvriendelijke opmerkingen dat ik nog steeds geen vriendin heb", bekent de Oh Oh Cherso-ster in het AD.

Tony Wyczynksi, zoals Sterretje eigenlijk heet, is blij met de roem die de realityserie Oh Oh Cherso hem heeft gebracht. "Maar ik heb er, zonder dat ik daar veel erg in had, wel een enigszins bedenkelijk imago mee opgebouwd. Je zou zelfs kunnen zeggen dat mijn imago beschadigd is."

De Hagenees beweert dat hij in werkelijkheid anders is dan op televisie. "Een doodgewone, rustige Haagse jongen eigenlijk. Niet iemand die altijd maar vloekt, tiert en zuipt." De 26-jarige weet precies wat hij in een vriendin zoekt. "Vrouwen met inhoud, die weten dat ik, behalve Sterretje, ook nog een eigen naam heb."

De vrijgezel heeft geen zin om met Valentijnsdag feest te vieren. "Best leuk zo'n appartementje op loopafstand van het strand, maar omdat ik daar in m'n uppie zit, kijk ik wel als een berg op tegen Valentijnsdag."